Aceasta pagina contine poll-uri despre Conopida cu unt si pesmet- conopida poloneza.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
1 kg conopidă, 150 g unt, 100 g pesmet, sare.
Mod de prepapare
Conopida, curăţată de frunze şi de cotor, se spală bine şi se pune la fiert cu apă şi sare. Se fierbe 20-30 min, după care se încearcă cu o scobitoare, nelăsand să fiarbă pană se sfăramă. Se scoate pe o strecurătoare şi după ce s-a scurs bine se aşază pe un platou rotund bine încălzit. Se pune din timp untul în tigaie şi cand s-a încălzit bine se toarnă pesmetul şi se prăjeşte 5-6
mai mult...
Tag-uri: conopida,
unt,
pesmet,
sare
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro