Aceasta pagina contine poll-uri despre Conservarea conopidei.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Conopida se alege proaspata, alba, fara pete si bine indesata. Se desface in buchetele, se curata de frunzulitele si se taie cotoarele. Deoarece conopida are uneori viermisori, se introduc buchetelele in apa rece si sarata, unde se lasa jumatate de ora.
Se scot, se spala bine in doua-trei ape si se aseaza pe o sita sa se scurga de apa, dupa care se oparesc in apa sarata, unde se lasa 5—6 minute. Se scoate conopida, se scurge din nou bine de apa, apoi se aseaza in borcane si se toarna
mai mult...
Tag-uri: conservare,
conopida,
apa sarata
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro