Aceasta pagina contine poll-uri despre Cornulete cu nuci din aluat dospit II.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Făină 850 g, lapte 200 ml, drojdie de bere 50 g, zahăr 175 g, ouă 3 buc, unt 125 , sare. Umplutura: nuci 200 g, pesmet 100 g, zahăr pudră 150 g, lapte 75 ml, coajă de lămaie rasă 30 g.
Mod de preparare:
Din făină, lapte, drojdie, zahăr, 2 ouă, unt şi puţină sare se prepară un aluat, care se lasă să dospească circa două ore. Se întind foi şi se taie în formă de triunghiuri. Se aşează în mijlocul fiecăruia crema preparată din nucile măcinate, pe
mai mult...
Tag-uri: patiserie,
nuci,
lapte,
oua
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro