Aceasta pagina contine poll-uri despre Cotlet de porc cu ciuperci si orez.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
900 g carne, 400 g ciuperci proaspete sau 60 g uscate, 100 g untura, 50 g faina, 1-2 cepe, 100 ml vin, 50 g bulion, 1 legatura de patrunjel verde, sare, piper.
Mod de preparare
Se taie cotletul (care poate sa fie si de vitel) in felii care se bat, se sareaza, se trec prin faina si se prajesc pe ambele parti in untura incinsa, dupa care se scot in alt vas.
in untura ramasa se caleste putin ceapa, se adauga ciupercile taiate felii; dupa ce s-au calit se adauga piper, bulio
mai mult...
Tag-uri: cotlet,
porc,
ciuperci
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro