Aceasta pagina contine poll-uri despre Cozonac cu branza de vaci.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
Pentru aluat:
600 g faina, 30 g drojdie, 3-4 oua, 200 g zahar, 100 g unt, 2-3 linguri de ulei, 1 pahar de lapte, un praf de sare.
Pentru umplutura:
800 g branza de vaci, 200 g zahar, 1 lingura de faina, 3-4 oua, 1 lingura de gris, 100 g stafide, coaja de lamaie rasa, zahar vanilat, sare, 50 g unt, 100 g smantana.
Mod de preparare
Aluatul se prepara la fel ca cel pentru cozonaci. Din el se intinde pe planseta unsa cu ulei o foaie groasa de 1 cm si de marimea fun
mai mult...
Tag-uri: cozonac,
branza,
vaci
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro