Aceasta pagina contine poll-uri despre Creier de vaca cu sos remulad.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingreriente:
Creier 1 kg, ceapă 150 g, dafin 2 foi, sos remulad 900 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Creierul se spală în mai multe ape şi apoi se lasă să stea câteva ore în apă rece ca să se dizolve sângele. Se curăţă de pieliţă, se fierbe circa 20 min în apă cu sare, piper, ceapă şi foi de dafin, se lasă să se răcească în apa în care a fiert, apoi se scoate din apă, se scurge şi se taie felii. Se ser
mai mult...
Tag-uri: creier de vaca,
sos remulad,
mancare
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro