Aceasta pagina contine poll-uri despre Despre prepararea saleurilor.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
150 g unt sau margarina, 300 g faina, 6 linguri lapte, 1 lingurita sare, chimen, 1 ou pentru deasupra.
Mod de preparare
Din faina, unt, lapte si sare se framanta un aluat care se lasa la rece un sfert de ora. Se intinde o foaie groasa de 5-6 mm, se unge deasupra cu galbenus de ou si se presara cu chimen si sare.
Cu un cutit incins in foc, se taie fasii late de 1,5 cm si lungi de 9-10 cm, care se aseaza pe o tava una langa alta si se coc la un foc potrivit, timp de 20-25
mai mult...
Tag-uri: saleuri,
aluat,
lapte,
sare,
chimen,
ou
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro