Aceasta pagina contine poll-uri despre Despre prepararea sosurilor reci.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
Maioneza
2 galbenusuri, 300 ml untdelemn, 2 lingurite mustar, o lamaie, sare.
Mod de preparare
Se aseaza galbenusurile intr-un castron si se adauga mustarul. Se freaca cu o lingura de lemn, intotdeauna in acelasi sens ca sa nu se taie compozitia. Dupa cateva minute se toarna untdelemnul, putin cate putin, frecand incontinuu.
Cand maioneza incepe sa se lege, se picura incet si zeama de lamaie. Se adauga sare dupa gust, apoi se controleaza daca maioneza este potrivit de a
mai mult...
Tag-uri: sosuri,
sosuri reci,
maioneza
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro