Aceasta pagina contine poll-uri despre Dovlecei cu sos alb.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Dovlecei tineri 1.5 kg, unt 75 g, făină 50 g, lapte 300 ml, caşcaval 100 g, sare.
Mod de preparare:
Dovleceii se curăţă, se fierb în apă cu sare, se scurg şi se taie felii. Din 50 g unt, făină şi lapte se prepară un sos alb care se amestecă cu caşcavalul, dovleceii şi sarea. Se toarnă compoziţia într-un gralen uns cu unt şi se dă vasul la cuptor pentru gratinare.
mai mult...
Tag-uri: dovlecei,
lapte,
cascaval,
faina,
sare
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro