Aceasta pagina contine poll-uri despre Dulceata de caise coapte, umplute cu samburi.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
30-40 caise in functie de marime, 1 kg zahar, 3 linguri zeama de lamaie, 3 pahare de apa, samburi de caise curatati, apa de var.
Mod de preparare
Caisele coapte, tari si nepatate, se spala, se curata de coaja cu un cutitas bine ascutit (caisa se tine in mana usor, ca sa nu se inmoaie), dupa care se tin circa 2 ore in apa de var, apoi se limpezesc in apa rece, se scot samburii si se lasa sa se zvante.
Samburii se sparg, se opareste miezul, se curata de pielita, se zvanta b
mai mult...
Tag-uri: dulceata de caise,
samburi,
caise
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro