Aceasta pagina contine poll-uri despre Dulceata de coji de portocale taiate fideluta.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
coji de portocale 600—700 g, 1,250 kg zahar, 1 lamaie.
Mod de preparare
Cojile ramase dupa consumarea portocalelor, se introduc imediat intr-un vas cu apa rece, schimband zilnic apa pana ce se aduna cantitatea necesara (circa 3—4 zile).
Se scot cojile si dupa ce s-au scurs bine de apa se curata usor partea alba din interior care este prea moale, razand-o cu un cutit. Cojile astfel curatate se introduc intr-un vas cu apa clocotita unde se lasa sa fiarba 30
mai mult...
Tag-uri: coji de portocale,
dulceata,
zahar,
lamaie
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro