Aceasta pagina contine poll-uri despre Dulceata din coji de portocale.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
0,600-1 kg coji de portocale, 1,5 kg zahar, 300 g glucoza sau 1 lamaie sau 1 g sare de lamaie.
Mod de preparare
Cojile de portocale, desfacute cu atentie si uniform, se tin 48 de ore in apa rece, schimband apa in fiecare zi ca sa iasa amareala. A treia zi se pun la fiert cu apa pana se patrund bine, dupa care se inlatura apa in care au fiert si se pun intr-un vas cu apa rece care se schimba de mai multe ori, pentru a se indeparta restul de amareala.
Se scurg apoi bine d
mai mult...
Tag-uri: dulceata,
portocale,
coji de portocale
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro