Aceasta pagina contine poll-uri despre Escalop cu sos de lamaie.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
600-800 g carne, 50 g faina, 50 ml ulei, 50 g unt, 100 g smantana, sare, piper, 1 lamaie.
Mod de preparare
Se taie carnea din pulpa sau muschi de porc in felii, care se bat, se sareaza, se dau prin faina si se prajesc in ulei.
Cand sunt gata se scot in alt vas, iar in vasul in care s-au prajit se adauga unt, restul de faina, se amesteca pana se omogenizeaza, se stinge cu smantana si cu atata apa sau supa cat sa iasa sosul potrivit.
Se adauga sare si zeama de lamaie
mai mult...
Tag-uri: escalop,
sos,
lamaie
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro