Aceasta pagina contine poll-uri despre Escalop de iepure cu ciuperci.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
Pentru 6 portii: 1 kg carne de iepure din pulpa, 100 g unt sau ulei, 400 g ciuperci proaspete sau 1 cutie de 1/2 kg ciuperci conservate, 1 ceasca de vin, 1 lingura de faina, 1 legatura de patrunjel, verde, sare.
Mod de preparare
In ceea ce priveste pregatirea escalopului se foloseste reteta precedenta, in plus adaugandu-se ciupercile care se prepara in felul urmator:
dupa ce au fost curatate si spalate, ciupercile se taie in felii subtiri si se pun la prajit in unt sau i
mai mult...
Tag-uri: escalop,
iepure,
ciuperci
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro