Aceasta pagina contine poll-uri despre Escalop de iepure natur.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
Pentru 6 portii: 1 kg carne macra de iepure, 100 ml ulei sau 100 g untura, 30 g faina, 30 g bulion, 1 ceasca de vin, sare, piper pisat.
Mod de preparare
Carnea pentru escalop se taie in fileuri, cate doua bucati pentru o portie, care se bat putin cu ciocanul de carne. Se presara cu sare si cu piper pisat, se dau prin faina si se prajesc in grasime incinsa pana se rumenesc pe ambele parti.
Dupa aceea se scot intr-o craticioara, se adauga putina apa calda, se acopera si
mai mult...
Tag-uri: escalop,
iepure,
patrunjel
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro