Aceasta pagina contine poll-uri despre Escalop de porc cu sos de vin.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingreriente:
Pulpă de porc 750 g, făină 50 g, ulei 100 g, sos brun 400 g, vin 100 ml, smântână 200 g, sare.
Cum se prepară:
Carnea de porc se taie în felii subţiri de circa 75 g, se bat cu un batşniţel, se sărează, se trec prin făină şi se prăjesc în ulei. În uleiul rămas se adaugă sosul brun, vinul şi făina rămasă, se amestecă bine, se fierbe 10 min, se toarnă peste escalopuri şi se fierb împreună încă 20 min. La servit se adaugă smântână la fiecare
mai mult...
Tag-uri: carne de porc,
sos brun,
smantana,
vin,
escalop
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro