Aceasta pagina contine poll-uri despre Escalop din carne de caprioara cu ciuperci.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente :
Pulpă de căprioară 1 kg, ulei 125 g, făină 75 g, ceapă 150 g, ciuperci 1 kg, smantană 300 g, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea de căprioară, după ce a fost marinată, se taie felii, se bate cu un batator de ÅŸniÅ£el, se sărează, se trece prin făină ÅŸi se prăjeÅŸte în ulei. In uleiul rămas se căleÅŸte ceapa tocată mărunt, se adaugă ciupercile tăiate julien ÅŸi se cÄÆ
mai mult...
Tag-uri: pulpa de caprioara,
verdeata,
ciuperci,
piper
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro