Aceasta pagina contine poll-uri despre Escalop din carne de caprioara cu ciuperci.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente :
Pulpă de căprioară 1 kg, ulei 125 g, făină 75 g, ceapă 150 g, ciuperci 1 kg, smantană 300 g, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea de căprioară, după ce a fost marinată, se taie felii, se bate cu un batator de şniţel, se sărează, se trece prin făină şi se prăjeşte în ulei. In uleiul rămas se căleşte ceapa tocată mărunt, se adaugă ciupercile tăiate julien şi se călesc împreună timp de circa 10 min. la un foc domol. Se sting
mai mult...
Tag-uri: pulpa de caprioara,
verdeata,
ciuperci,
piper
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro