Aceasta pagina contine poll-uri despre Escalop din carne de mistret cu sos de smantana.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente :
Carne de mistreţ 1 kg, ulei 125 g, făină 50 g, ceapă 150 g, zarzavat de supă 200 g, bulion de tomate 25 g, smantană 400 g, verdeaţă 1 leg, piper, sare.
Mod de preparare :
Carnea de mistreÅ£, după ce a fost marinată, se taie felii, se bate cu un batatorul de ÅŸniÅ£el, se sărează, se trece prin făină ÅŸi se prăjeÅŸte în ulei. In uleiul rămas se prăjeÅŸte ceapa tocată ÅŸi zarzavatul de supă dat pe razătoare. Se stinge cu bulion desfăcut în apă, se lasÄ
mai mult...
Tag-uri: vanat de mistret,
verdeata,
smantana,
escalop
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro