Aceasta pagina contine poll-uri despre Escalop natur.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
900 g carne pulpa sau muschi de porc, 30 g faina, 100 g untura, 1/2 pahar de vin, 50 g unt, piper, sare.
Mod de preparare
Carnea se taie in felii de circa 70 g fiecare, care se bat foarte putin, se sareaza, se presara cu piper, se trec prin faina si se prajesc in untura incinsa. Cand s-au rumenit pe ambele parti, se scot in alt vas, iar in untura ramasa se adauga restul de faina si se stinge cu vin.
Se potriveste de sare, se mai adauga cateva linguri de supa sau de apa
mai mult...
Tag-uri: escalop,
soteuri,
carne
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro