Aceasta pagina contine poll-uri despre Fasole conservata in suc de rosii.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Se alege fasole tucara, verde sau grasa, foarte tanara si proaspata. Se curata, se spala si se lasa sa se zvante pe sita. Se opareste apoi in apa clocotita 4—5 minute si dupa ce s-a racit, se aseaza in borcane.
Fiecare borcan se umple cu suc de rosii proaspat, pregatit numai cu putin inainte si in care s-a adaugat sare (1/2 lingurita la 1 litru suc). Prima zi se sterilizeaza 35 minute, iar a doua zi 10—15 minute.
Deoarece la conservele in suc de rosii nu se mai foloseste apa in care s
mai mult...
Tag-uri: suc de rosii,
fasole,
conservare
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro