Aceasta pagina contine poll-uri despre Fasole conservata in ulei II.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
7 kg fasole grasa (lata), 5 kg rosii, 1 kg ceapa, 1 litru ulei, 2 legaturi patrunjel, sare, piper.
Mod de preparare
Se curata ceapa, se spala si se taie in feliute subtiri. Se incinge intr-un vas (mai mare), jumatate din cantitatea de ulei, se introduce ceapa si se amesteca pana se inmoaie.
Se adauga fasolea care a fost curatata, rupta in doua, spalata si scursa bine de apa. Se amesteca, se adauga restul de ulei si se acopera vasul cu un capac pentru ca sa se inabusa bin
mai mult...
Tag-uri: fasole,
ulei,
conservare
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro