Aceasta pagina contine poll-uri despre Fazan cu sos de ciuperci.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente :
Fazan 1 buc, slănină afumată 100 g, unt 100 g, ceapă 100 g, ciuperci 600 g, făină 50 g, lapte 300 ml, smantana 300 g, maghiran, piper, sare.
Mod de preparare :
Fazanul se lasă să se fezandeze 5-8 zile (în frigider), i se smulg penele, se trece printr-o flacără, se scot intestinele, se spală, se şterge bine, se presară în interior cu un praf de maghiran, se freacă cu sare şi piper, se înveleşte în felii de slăni
mai mult...
Tag-uri: fazan,
ciuperci,
unt,
sare
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro