Aceasta pagina contine poll-uri despre Fazan cu varza.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Fazan 1 buc, ulei 150 g, varză murată 1,5 kg, costiţă afumată 150 g, zarzavat de supă 150 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Fazanul, înainte de a fi gătit, trebuie să se fezandeze timp de 5- 8 zile într-un loc rece, apoi i se smulg penele, se trece printr-o flacără, se scot intestinele şi măruntaiele, se spală, se şterge şi se freacă cu sare. Se răsucesc aripile după gat şi se introduc picioarele în tăiet
mai mult...
Tag-uri: vanat,
varza,
costita,
piper
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro