Aceasta pagina contine poll-uri despre Fazan la tava.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente :
Fazan 1 buc, slănină afumată 100 g, ceapă 300 g, morcovi 100 g, ulei 75 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Fazanul se lasă să se fezandeze 5-8 zile (la frigider), apoi i se smulg penele, se trece printr-o flacără, se scot intestinele, se spală, se şterge bine, se freacă cu sare şi piper, se înveleşte in felii de slănină care se leagă cu aţă de bumbac, se aşează într-o tavă cu ulei, iar în jurul fazanul
mai mult...
Tag-uri: slanina,
vanat,
morcovi,
ceapa
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro