Aceasta pagina contine poll-uri despre Flancuri cu caise sau cu portocale.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
Pentru aluat:
300 g unt, 300 g faina, 1/3 lingurita de sare, 1 lingurita de otet, 1 lingura cu varf de faina pentru framantat untul si faina pentru presarat.
Pentru crema de vanilie:
4 oua, 3/4 L lapte, 150-200 g zahar, 100 g faina, 1 plic de zahar vanilat.
Caise sau portocale:
600 g caise sau 3 portocale.
Jeleu de fructe: 2-3 linguri.
Mod de preparare
Se prepara aluatul ca la reteta "Foitaj de baza". Se intinde o foaie groasa de 1 cm, care se taie in benzi
mai mult...
Tag-uri: flancuri,
caise,
portocale
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro