Aceasta pagina contine poll-uri despre Friptura de curcan la tava.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
1 curcan sau o bucată, untură pentru uns, sare.
Mod de preparare
Dacă curcanul este mai bătran, după ce s-a curăţat de pene şi s-au scos măruntaiele, trebuie ţinut la rece 2-3 zile, să se frăgezească. Apoi se taie sau se lasă întreg, se spală bine, se şterge cu un şervet uscat, se freacă în interior cu o bucată de lămaie, se sărează, se unge în interior şi pe deasupra cu untură sau cu ulei şi se aşază într-o tavă în care s-a pus o lingură de
mai mult...
Tag-uri: friptura,
curcan,
untura,
sare
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro