Aceasta pagina contine poll-uri despre Friptura de iepure cu sos de smantana.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Carne de iepure (pulpă) 1 kg, slănină afumată 50 g, ulei 100 g, morcovi 100 g, ţelină 100 g, ceapă 150 g, bulion de tomate 50 g, făină 20 g, smantană 300 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Carnea de iepure se şterge cu un ştergar şi se împănează cu slănină, se freacă cu sare şi se aşează într-o tavă. Alături de carne se aşează zarzavatul de supă tăiat felii şi ceapa tocată. Se toarnă în tavă 50 g de ulei şi se dă tava la cuptor. In timpul
mai mult...
Tag-uri: vanat,
zarzavat,
smantana,
bulion
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro