Aceasta pagina contine poll-uri despre Friptura de iepure cu sos de smantana.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Carne de iepure (pulpă) 1 kg, slănină afumată 50 g, ulei 100 g, morcovi 100 g, ţelină 100 g, ceapă 150 g, bulion de tomate 50 g, făină 20 g, smantană 300 g, piper, sare.
Mod de preparare:
Carnea de iepure se ÅŸterge cu un ÅŸtergar ÅŸi se împănează cu slănină, se freacă cu sare ÅŸi se aÅŸează într-o tavă. Alături de carne se aÅŸează zarzavatul de supă tăiat felii ÅŸi ceapa tocată. Se toarnÃ
mai mult...
Tag-uri: vanat,
zarzavat,
smantana,
bulion
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro