Aceasta pagina contine poll-uri despre Friptura de iepure impanata cu slanina.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
1,500 kg carne de iepure (partea carnoasa), 200 g slanina proaspata, 1 capatana de usturoi, 100 ml ulei, sare, piper.
Mod de preparare
Iepurele se pune la marinat. (Iepurele tanar poate fi gatit si fara sa fie marinat.)
Dupa ce a stat la marinat, carnea se scoate, se sterge, se impaneaza cu suvite de slanina si usturoi, se presara cu sare si piper, se unge cu ulei, se pune intr-o tava cu ulei bine incalzit si se introduce in cuptorul bine incalzit.
Intre timp se
mai mult...
Tag-uri: friptura,
iepure,
slanina
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro