Aceasta pagina contine poll-uri despre Friptura de pasare la tava.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente :
Pasăre 1 kg, ulei 50 g, maghiran 1/2 fir, usturoi 15 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Se curăţă pasărea, se parleşte, se spală, se şterge cu un ştergar, se freacă cu sare şi piper, se pudrează în înterior cu maghiran pisat, se unge cu ulei şi se aşează într-o tavă. Usturoiul se taie feliuţe şi se pune alături de pasăre. Se dă tava la cuptor la un foc potrivit. Din când în când se sitropeşte pasărea cu sosul tomat în tavă. După ce s-a fri
mai mult...
Tag-uri: pasare,
ulei,
piper,
sare
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro