Aceasta pagina contine poll-uri despre Friptura de porc la tava.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingreriente:
Pulpă de porc 1 kg, ulei 50 g, ceapă 50 g, morcovi 100 g, usturoi 10 g, sare.
Cum se prepară:
Pulpa de porc se sărează, se unge cu ulei, se aşează într-o tavă, în care s-a pus restul de ulei şi se frige la cuptor. Alături de carne se pune ceapa tocată, morcovii daţi pe răzătoare şi usturoiul tăiat feliuţe. În timpul frigerii carnea se stropeşte cu sosul format în tavă. După ce carnea este friptă, se
mai mult...
Tag-uri: friptura,
pulpa de porc,
garnituri,
morcovi
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro