Aceasta pagina contine poll-uri despre Friptura de porc la tava.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingreriente:
Pulpă de porc 1 kg, ulei 50 g, ceapă 50 g, morcovi 100 g, usturoi 10 g, sare.
Cum se prepară:
Pulpa de porc se sărează, se unge cu ulei, se aÅŸează într-o tavă, în care s-a pus restul de ulei ÅŸi se frige la cuptor. Alături de carne se pune ceapa tocată, morcovii daÅ£i pe răzătoare ÅŸi usturoiul tăiat feliuÅ£e. ÃŽn timpul frigerii carnea se stropeÅŸte cu sosul format în tavă. După ce carnea este friptă, se scoate din tavă ÅŸi se taie felii, iar legumele Å
mai mult...
Tag-uri: friptura,
pulpa de porc,
garnituri,
morcovi
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro