Aceasta pagina contine poll-uri despre Friptura de vaca cu sos de smantana.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingreriente:
Carne de vacă 1 kg, ceapă 200 g, morcovi 100 g, ulei 75 g, bulion de tomate 100 g, smântână 300 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Carnea de vacă (pulpă) se sărează ÅŸi se lasă să stea 30 min. Ceapa se taie feliuÅ£e, se pune intr-o cratiţă cu ulei, se aÅŸează carnea peste ceapă ÅŸi se dă cratiÅ£a la foc. Se rumeneÅŸte carnea pe toate părÅ£ile, se stinge cu bulion de tomate, desfăcut în apă, se adaugÄ
mai mult...
Tag-uri: friptura,
vaca,
sos de smantana,
mancare
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro