Aceasta pagina contine poll-uri despre Frisca batuta cu smantana.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
250-300 g smantana dulce, 50-60 g zahar tos.
Mod de preparare
Frisca este o smantana dulce care, pentru a putea fi batuta bine, trebuie tinuta cateva ore la gheata sau in frigider. Se bate cu telul, vasul cu frisca stand pe gheata sau intr-un lighean cu apa rece.
Vasul (cazanel sau castron) in care se bate frisca trebuie sa fie larg si adanc. Frisca este gata cand este spumata si se tine de tel.
La inceput se bate mai incet, apoi din ce in ce mai tare, pana devine c
mai mult...
Tag-uri: frisca,
smantana,
zahar tos
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro