Aceasta pagina contine poll-uri despre Gat de gasca umplut.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
1 gat de curcan, 300 g carne de porc sau ficat, 2-3 cepe, 50 g untură, 100 g franzelă, 100 g slănină, sare, piper.
Mod de preparare
Tocătura se prepară din ficat de porc sau de pasăre, sau numai din carne de porc. Se taie ceapa în felii şi se căleşte împreună cu slănina (fără să se prăjească prea tare).Aceasta se trece mai întai printr-o flacără şl apoi se spală bine.
Pielea care înveleşte gatul de gască este foarte grasă şi ca să fie cat m
mai mult...
Tag-uri: gat de curcan,
carne de porc,
sare
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro