Aceasta pagina contine poll-uri despre Gat de gasca umplut si afumat.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Piele de pe gaturi de gască 4 buc, ficat de gască 400 g, pipotă de gască 400 g, pulpă de porc 600 g, slănină 100 g, ceapă 50 g, untură 100 g, piper 2 g, ienibahar 2 g, dafin 2 foi, sare.
Mod de preparare:
Se curăţă gaturile de pieliţele interioare, se trec printr-o flacără şl se spală bine. Ficatul se taie bucăţi şi se opăreşte, pipotele se fierb separat şi apoi se trec prin maşina de tocat. Ceapa se toacă mărunt, se căleşte în untură, se adaug
mai mult...
Tag-uri: gasca,
pipota,
ficat,
afumatura
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro