Aceasta pagina contine poll-uri despre Glace-ul - extrasul de oase.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Oase de vacă sau viţel 5 kg.
Cum se prepara:
Se aleg oase de la încheieturi, se sparg cu barda, se aşază într-o tavă şi sa rumenesc la cuptor. Se scot din cuptor, se scurge grăsimea adunată în tavă, se pun oasele într-o oală şi se fierb 15 ore la un foc domol. Se strecoară supa în alt vas, se curăţă de grăsime şi se fierbe în continuare, până ce devine vâscoasă. Acest lichid este glace-ul ce se pune în vase de capacităţi mici şi se păstrează
mai mult...
Tag-uri: glace,
oase,
sosuri reci,
gust
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro