Aceasta pagina contine poll-uri despre Iepure cu sos vanatoresc.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Carne de iepure 1 kg, slănina afumată 50 g, ulei 100 g, ceapă 100 g, morcovi 100 g, ţelină 100 g, făină 50 g, bulion de tomate 50 g, vin 200 ml, oţet 9° 25 ml, dafin 2 foi, cimbru 1 fir, piper, sare.
Mod de preparare:
Carnea de iepure se împănează cu slănină, se sărează şi se lasă să stea o oră. Se aşează apoi într-o tavă împreună cu legumele tăiate felii şi 50 g ulei, se dă tava la cuptor la un foc potrivii, stropindu-se friptura din cand în
mai mult...
Tag-uri: vanat,
morcovi,
cimbru,
dafin
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro