Aceasta pagina contine poll-uri despre Iepure de casa cu sos alb.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
Pentru 6 portii: 1 kg carne de iepure, 60 g unt, 60 ml ulei, 50 g faina, cateva boabe de piper, sare si zeama de lamaie dupa gust.
Mod de preparare
Se taie carnea in bucati si se pune la prajit in ulei incins. Dupa ce carnea s-a rumenit pe toate partile, se stinge cu apa calda, se adauga piper si sare si se lasa sa fiarba pana este gata.
Inte timp se pune unt la incalzit, se presara cu faina, se caleste 5—6 min pe foc domol, apoi se stinge cu apa, atat cat sa ramana s
mai mult...
Tag-uri: iepure,
sos,
carne
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro