Aceasta pagina contine poll-uri despre Iepure de casa pane.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
Pentru 6 portii: 7,5 kg carne de iepure, 100 g untura, 50 g faina, 2 oua, 100 g pesmet, sare, piper.
Mod de preparare
Carnea de iepure se marineaza sau se opareste (v. reteta "Iepure de casa"). Dupa marinare, carnea se sterge, se curata de toate pielitele, se taie in bucati potrivite (cu sau fara os).
Se bate cu ciocanul de carne, se sareaza si, dupa gust, se presara piper, se tavaleste in faina, apoi in ou batut si dupa aceea in pesmet.
Se prajeste pana se rumeneste
mai mult...
Tag-uri: iepure,
casa,
pane
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro