Aceasta pagina contine poll-uri despre Jigou de berbec cu sos picant.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente :
Pulpă de berbec 1,5 kg, slănină afumată 50 g, usturoi 30 g, ulei 100 g, morcovi 100 g, ţelină 100 g, ceapă 200 g, făină 40 g, vin 100 ml, muştar 30 g, oţet 9° 40 ml, castraveţi în oţet 100 g, piper, sare.
Mod de preparare :
Pulpa de berbec se curăţă de pieliţe, se spală, se impănează cu slănină şi usturoi, se sărează, se lasă să stea două ore, apoi se unge cu ulei, se aşează într-o tavă cu puţină apă şi se frige la cuptor. În timpul f
mai mult...
Tag-uri: berbec,
sos,
morcovi,
ceapa
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro