Aceasta pagina contine poll-uri despre Legume asortate in otet.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Se aleg legume in cantitati egale dupa cum urmeaza ; gogonele mici, castraveti foarte mici (daca sunt mai mari se taie in doua sau in trei bucati), arpagic, buchetele de conopida, morcovi curatati si taiati rondele, ardei galbeni taiati in suvite. Se spala legumele, se lasa sa se scurga si se aseaza amestecate in borcane de marime potrivita (1,5—2 litri).
Se prepara otetul la un litru otet de 9° un litru apa, iar la un litru lichid 30 g sare, o lingura zahar si cateva boabe de piper
mai mult...
Tag-uri: legume asortate,
otet,
castraveti
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro