Aceasta pagina contine poll-uri despre Limba de vaca rasol, cu sos de hrean.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingreriente:
Limbă de vacă 1-1,2 kg, morcovi 400 g, albitură 200 g, ţelină 200 g, ceapă 100 g, hrean 200 g, unt 50 g, făină 50 g, smântână 250 g, oţet 9° 50 ml, sare.
Cum se prepară:
Limba se curăţă, se opăreşte, se spală din nou şi se fierbe în apă cu sare, spumându-se cât este necesar. După circa 2 ore si jumătate se adaugă zarzavatul de supă şi ceapa şi se mai fierb circa o oră. Se scoate
mai mult...
Tag-uri: limba de vaca,
rasol,
sos de hrean,
mancare
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro