Aceasta pagina contine poll-uri despre Macaroane cu carne de vaca.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingreriente:
Macaroane 500 g, carne de vacă 400 g, ceapă 100 g, ulei 100 g, ciuperci 500 g, caşcaval 150 g, ouă 4 buc, roşii 300 g, sare.
Cum se prepară:
Macaroanele se rup în două şi se fierb în apă cu sare timp de 30 min. Se scurg, se trec printr-un jet de apă rece şi se lasă să se scurgă bine. Ceapa se toacă şi se căleşte în ulei. Se adaugă carnea trecută prin maşina de tocat şi se căleşte împreună
mai mult...
Tag-uri: macaroane,
carne de vaca,
ciuperci,
mancare
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro