Aceasta pagina contine poll-uri despre Marmelada de caise fara coaja.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
3 kg pireu de caise, 1 kg zahar
Mod de preparare
Caisele foarte bine coapte, se curata de partile stricate si se spala. Se rup in doua, se inlatura samburii, apoi se aseaza intr-un vas, la un foc slab, pana ce se inmoaie.
Cand s-au racit, se trec printr-o sita deasa, frecand bine cu o lingura de lemn, pana ce nu ramane pe sita decat pielitele. Pireul obtinut se cantareste pentru a sti ce cantitate de zahar trebuie adaugata la fiert. Se aseaza vasul cu pireul la un foc iui
mai mult...
Tag-uri: caise fara coaja,
marmelada,
marmelada de caise
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro