Aceasta pagina contine poll-uri despre Marmelada de mere, de pere sau de prune.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
La 1 kg de fructe (dupa ce au fost curatate) se adauga 200-400 g zahar.
Fructele trebuie sa fie bine coapte. Partile lovite sau alterate ale acestora se inlatura. Merele, gutuile sau perele se curata de coaja si de samburi, iar la prune se scot numai samburii.
Se dau fructele prin masina de tocat, se pun la fiert intr-o cratita sau intr-un cazan de arama cositorit care are un volum de 2 ori mai mare fata de cel al fructelor. Vasul cu fructe nu se pune la fiert direct pe plita sau pe ochiul
mai mult...
Tag-uri: marmelada,
mere,
pere,
prune
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro