Aceasta pagina contine poll-uri despre Medalion de porc cu ciuperci.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingreriente:
Muşchi de porc 750 g, ulei 150 g, ceapă 200 g, făină 75 g, bulion 25 g, smântână 200 g, ciuperci proaspete 300 g, verdeaţă 1 leg, orez 250 g, unt 50 g, piper, sare.
Cum se prepară:
Muşchiul se taie felii de circa 75 g, se bate cu un batşniţel, se trece prin făină şi se prăjeşte în jumătate din cantitatea de ulei. Se pune carnea în alt vas, se strecoară pe deasupra uleiul rămas de la prăjit, se adaugă
mai mult...
Tag-uri: medalion de porc,
ciuperci,
sos,
orez,
verdeata
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro