Aceasta pagina contine poll-uri despre Medalion de porc cu sos picant.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
800 g muschi de porc, 60 g untura, 1 lingura de mustar, 2-3 castraveti murati, sare, piper, franzela, 50 g unt.
Mod de preparare
Muschiul de porc se taie in felii, care se bat putin cu ciocanul de snitele, se sareaza, se dau prin faina si se rumenesc intr-o tigaie cu untura. Se scot apoi intr-un vas cu capac, se adauga 1/2 pahar de apa calda si se inabusa pe foc cat mai domol.
In untura ramasa se adauga restul de faina, mustarul si se stinge cu 1 pahar de apa sau cu
mai mult...
Tag-uri: medalion,
porc,
sos
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro