Aceasta pagina contine poll-uri despre Muschi de porc cu sos de rosii.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Muşchi de porc 750 g, ulei 125 g, ceapă 150 g, făină 30 g, roşii 600 g, zahăr 25 g, sare.
Cum se prepară:
Muşchiul de porc se taie felii, se bate cu un batşniţel, se sărează şi se prăjeşte în ulei. În uleiul rămas se căleşte făina şi ceapa tocată mărunt, se stinge cu roşiile tăiate sferturi şi zahărul şi se potriveşte gustul de sare. Se lasă să fiarbă 30 min, se pasează sos
mai mult...
Tag-uri: muschi de porc,
sos de rosii,
ceapa,
faina
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro