Aceasta pagina contine poll-uri despre Muschi de porc impanat cu carnati si costita.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente:
Muşchi de porc 750 g, cârnaţi olteneşti 175 g, costiţă afumată 50 g, untură 25 g, supă de oase 200 ml, piper, sare.
Cum se prepară:
Muşchiul de porc se înţeapă cu un cuţit de tranşat cu lama îngustă şi se împănează cu cârnaţi olteneşti şi costiţă tăiată ştraifuri. Se sărează muşchiul şi se prăjeşte pe toate părţile în untură fierbinte timp de circa 20 m
mai mult...
Tag-uri: muschi de porc,
carnati,
costita,
untura,
sos
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro