Aceasta pagina contine poll-uri despre Muschi de vaca cu sos de vin si macaroane.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
600 g carne, 100 g untura, 100 g morcov, 2 cepe, 1 lingura de bulion, 1 capatana de usturoi, 300 g macaroane, 50 g unt, 100 ml vin, 60 g cascaval, 1 lingura de faina, 1 foaie de dafin, 1 fir de cimbru, sare, piper.
Mod de preparare
Se ia o bucata de carne macra, se impaneaza cu suvite de morcov si cu feliute de usturoi, se sareaza, se presara cu piper si se rumeneste intr-o tigaie cu untura incinsa.
Dupa ce carnea s-a rumenit se scoate in alt vas, iar in untura ramasa
mai mult...
Tag-uri: vaca,
sos,
vin,
macaroane
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro