Aceasta pagina contine poll-uri despre Muschi de vaca glasat.
Daca doriti sa creati un poll, va invitam sa apasati butonul "Creaza Poll".
Ingrediente
600 g carne macra, 150 g costita afumata, 100 ml vin, 250 g arpagic, 200 g morcov, 1 telina, 2 cepe, 100 g mazare, 1 lingura de gelatina (20-30 g), sare, piper, 1 foaie de dafin, ulei, 150 g sunca.
Mod de preparare
Se ia o bucata de pulpa de vaca (capac) care se taie rotund, de forma muschiului. Se impaneaza cu costita afumata, morcovi si telina, se sareaza, se pune intr-o cratita cu putin ulei si se prajeste inabusit acoperita cu capac.
Dupa ce carnea s-a rumeni
mai mult...
Tag-uri: muschi,
vaca,
costita
Nota: Toate poll-urile trebuie aprobate si validate de catre echipa noastra de editori, inainte de a aparea live pe FamousWhy.ro